ComTrade

ComTrade SHOP - lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda i dodatne opreme, prenosnih telekomunikacionih uređaja i digital home enterteinmenta.

O nama

comtradeComTrade Shop predstavlja prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda i dodatne opreme, prenosnih telekomunikacionih uređaja i digital home enterteinmenta. Poznat je po tome da uvek ulaže dodatni trud kada je u pitanju kvalitetna usluga i zadovoljstvo kupaca. Veliki broj korisnika prepoznaje ComTrade Shop kao mesto na kome su potpuno zaštićeni i gde uvek mog
u računati na najkorektnije uslove. Upravo iz tog razloga je ComTrade Shop postao sinonim za dobru kupovinu i vrhunsku uslugu.

ComTrade Shop svoju izvrsnu reputaciju duguje rigoroznom programu obuke koji uključuje dnevna zasedanja zaposlenih, organizovana za razmatranje tema kao što su usluga kupaca, trgovina, timski rad, motivacija i poznavanje određenih kategorija proizvoda. Zaposleni su obavezni da polažu ispite nakon obuke; mesečne ocene za zaposlene su delom bazirane na postignutim rezultatima sa testa. "Na obuku gledamo kao na investiciju, ne kao na trošak, i to nam donosi puno satisfakcije" sa osmehom kažu u ComTrade Shop-u.

Od nedavno, u sklopu našeg shop-a u TC Ušću otvoren je i Samsung shop in shop, jedinstvena prodavnica ovog tipa. Na jednom mestu možete pronaći najatraktivnije modele Samsung proizvoda i to uz poklone kojima nećete odoleti.

Maloprodajna mreža ComTrade Shopova
ComTrade Shop je uvek tamo gde su korisnici. Prateći moderne poslovne trendove i razvoj novih tehnologija, ComTrade Shop se odlučio da obezbedi ekskluzivne lokacije u najvažnijim tržnim centrima velikih gradova. Na svakoj od ovih lokacija nalazi se prodajni objekat velike kvadrature, koji po svom asortimanu proizvoda daleko prevazilazi sve prodavnice sličnog tipa u regionu. Ovi objekti tako postaju više od obične prodavnice – ComTrade Shop je pravo mesto na kome možete saznati šta je novo u svetu tehnologije, testirati i uporediti različite proizvode i pronaći upravo takav uređaj kakav odgovara Vašim potrebama i Vašem budžetu. Odlična logistička podrška i najsavremeniji softver za poslovnu komunikaciju omogućavaju svim objektima da funcionišu kao deo jedinstvene mreže i obezbede besprekornu komunikaciju i protok informacija 24 časa dnevno.

Ponuda


Od kompjutera, laptop računara, monitora, lcd i plazma televizora, preko mobilnih telefona, štampača, skenera do procesora, hard diskova, matičnih ploča, miševa, zvučnika, slušalica i ostalih IT i Consumer proizvoda i prateće opreme.

Kontakt

ComTrade SHOP

Franca Lehara 2
71000 Sarajevo

tel: +387 (0)33 592 795

alta@comtradeshop.ba

Share
  

 

O nama      Kako doći do nas       Kontakt      Zakup lokala       Foto galerije       Mobilna verzija

 

alta footer  designer