O nama

onama16

Dobrodošli u Alta Shopping Center,
najatraktivniju destinaciju za kupovinu u srcu Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Nakon trogodišnje izgradnje u koju su bili uključeni najeminentiniji izvođači građevinskih i instalacijskih radova Alta Shopping Center počinje s radom 17. decembra 2010. U kombinaciji dinamičnog eksterijera i inovativno dizajniranog interijera Alta Shopping Center prostire se na površini od 24.000 m2 i smješten je u strogom gradskom centru na Marijin Dvoru, u ulici Franca Lehara broj 2. Prilazom sa šest različitih strana gradskih prijevoza, posjetiteljima pruža brz i jednostavan pristup, a turistima poseban doživljaj sarajevske svakodnevice.

Idealnom lokacijom i bogatom ponudom raznovrsnih trgovina, restorana i kafea, Alta je vremenom postala sinonim za okupljanje, rekreaciju, druženje i ugodnu kupovinu. Jedinstven izgled tržnog centra postao je svojevrsni simbol grada koji uspješno promovira naše cijenjene međunarodne i domaće klijente, a našim gostima pruža užitak koji zaslužuju. Alta posjeduje i dvije podzemne etaže sa 200 parking mjesta koja su obezbijeđena redarskom službom i video nadzorom te su vam na raspolaganju 24 sata dnevno.

Uz pouzdane klijente koji razumiju potrebe naših kupaca, Alta Shopping Center daje novu dimenziju kupovine u Bosni i Hercegovini, a kako biste bili što bolje obaviješteni o novostima i akcijama, tu su naša web stranica, twitter i facebook profil gdje uz redovna ažuriranja promoviramo zakupce i informiramo naše drage prijatelje i kupce.

Posjetite nas i uvjerite se zašto smo već godinama mjesto ...where it all comes together!

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17