MojSan

MOJ SAN1

MojSan je domaći brand koji se bavi proizvodnjom sistema za spavanje.
U svom asortimanu MojSan ima madrace, nadmadrace, jastuke, pokrivače, jorgane, posteljine, latoflekse te krevete.
MojSan kao moderna industrija sistema za spavanje ima za cilj obezbijediti kupcu najbolji kvalitet sna. Inovativna, savremena i moderna riješenja, kroz podršku visoke tehnologije, omogućili su ovom brandu poziciju lidera na našem tržištu.

O nama

MojSan madrace, jorgane i jastuke proizvodi kompanija Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj, Bosna i Hercegovina. Poduzeće osnovano 1997. godine tokom godina postalo je prepoznatljivo ime u industriji namještaja.
Kao dugogodišnji prerađivač meke poliuretanske pjene (spužve) za industriju namještaja, poznavajući zahtjeve udobnosti i kvaliteta, u 2007. godini pokrenuli su i proizvodnju madraca.
Od samog početka, prilikom proizvodnje koriste se isključivo kvalitetni repromaterijali od priznatih domaćih i svjetskih proizvođača čime se održava visoki i stalni nivo kvalitete proizvoda.

U suradnji sa renomiranim belgijskim proizvođačem tkanina Deslee Clama razvili su dvije linije madraca: madrace rađene sa jezgrom od meke poliuretanske pjene i madrace sa žičanom jezgrom. U suradnji sa slovenačkim partnerom Plama-pur d.d. Podgrad proizvode i prerađuju meke poliuretanske pjene različitih kvaliteta, namijenjenih proizvodnji tapaciranog namještaja i madraca.
Prateći posteljni program šarolikog izbora i prepoznatljive kvalitete proizvode već duži niz godina.

Želja za konstantnim napretkom u kvalitetu uz obezbijeđenje zadovoljstva kupaca su timu mladih ljudi iz ove kompanije dali podstrek za educiranjem u polju sistema za spavanje, što za krajnji cilj ima obezbijeđenje kvalitetnog sna za zdrav život. Na području BiH posluju već duži niz godina a kvalitet MojSan proizvoda je prepoznao i globalni autoritet na području brandinga, "Superbrands", te je dugogodišnju dosljednost branda MojSan nagradio "Superbrands" statusom.
Mogućnost izvedbe raznih oblika, dimenzija i struktura madraca, besplatna i brza dostava madraca iz asortimana MojSan, su jedne od najvećih prednosti ovog bosanskohercegovačkog branda.

Više o asortimanu branda MojSan pogledajte na www.mojsan.ba

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17