Ghetaldus optika

GHETALDUS1

Ghetaldus optika svojim klijentima nudi sve vrste dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala i kontaktnih leća najpoznatijih svjetskih proizvođača.

O nama

Tvrtka „Ghetaldus optika“ d.d. osnovana je davne 1957. godine i to pod imenom Optička industrija „Ghetaldus“ sa maloprodajnim objektom u ulici Gajeva 2c.

1970. godine Optička industrija „Ghetaldus“ imala je u svom sastavu 14 poslovnih jedinica, 1980. godine 19 poslovnih jedinica a 1991. godine 23 poslovne jedinice.

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji Ghetaldus optika je ugradila u svoj nastup na hrvatskom tržištu najviše vrijednosti. To su u prvom redu znanje, postojanost i visoka kvaliteta usluge. "GHETALDUS OPTIKA" danas je najveći proizvođač i ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, kontaktnih leća, domaćih i najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Na osnovu pozitivnih iskustava iz Hrvatske, gdje ovaj brand postoji i djeluje od 1957. godine, Ghetaldus optika otvorena je i u Sarajevu 2009. godine, u centru grada na adresi Ferhadija 8, a da bi svojim klijentima bila još pristupačnija od 2015. godine, otvorena je još jedna poslovnica u Alta Shopping Centru.

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17