Dobrodošli u svijet JOICA, umjetnost zdrave kose. Joico pripada Shiseido grupi, te je vodeća profesionalna marka za njegu kose, zastupljena u više od 60 zemalja širom svijeta. Poznata kao “Kompanija zdrave kose”, Joico koristi vrhunska istraživanja i visoko kvalitetne sastojke kojim stvara proizvode, kojim jamči zdravlje Vaše kose. Uvijek daje ono što je obećano, ništa manje i ništa više.

Joico postavlja standarde u umjetnosti i modernoj tehnologiji.

Joico oprskrbljuje salone inovativnim proizvodima i uslugama koje osiguravaju vrhunska iskustva u održavanju ljepote. U firmi Joico ljepota i znanost se kombiniraju radi stvaranja umjetnosti zdrave kose. Znaju mnogo o zdravoj kosi, jer se tijekom 30 godina proizvodi Joico prepoznaju po svojim vrhunskim perfomansama. Uvijek pomičući granice mode i inovacije, Joico isporučuje najfinije profesionalne proizvode za njegu kose. Joicovo opredjeljenje uvijek je bilo čisto i nepopustljivo: pomoći stilistima da sačuvaju i poboljšaju integritet kose. Jedinstvena kombinacija najnaprednije tehnologije, inovativan razvoj proizvoda, profesionalna edukacija i opredjeljenost prema integritetu održavaju Joico u prednjim linijama profesionalne ljepote.

Postanite dio svijeta glamura i izvanredne elegancije. Svijeta u kojem su žene i muškarci jedinstveni, kroz moderan način njihovog odijevanja, elegenaciju njihovih pokreta, istančani govor kojim govore… sa i bez riječi. A najviše kroz način na koji oni sa stilom nose svoje raskošne frizure. To je svijet u kojem moda postavlja temelje. Kročite u njega i izrazite svoj jedinstveni stil mode i ljepote.

U prostranom i atraktivnom okruženju uz opuštajuću atmosferu i vrhunsku uslugu frizersko – kozmetički centar TOUCH u Shopping centru Alta otvara Vam svoja vrata, uz zdravi pristup njezi i revitalizaciji tijela i duha i uz potpunu rekonstrukciju kose.

Kombinaciju najboljih i najučinkovitijih elemenata, te tehnika koje se koriste diljem svijeta možete osjetiti u tradicionalnim i modernim masažama, te tretmanima lica i tijela. Frizerski salon je prilagođen za nastavak kraljevskog užitka i odmora, gdje Vam pranje kose postaje poseban ritual na masažnoj stolici, a ne samo obaveza prije šišanja i stiliziranja. U TOUCH-u pranje kose je važan početak bilo koje frizerske usluge, tako da svaki klijent u cijeni feniranja dobije pranje kose s JOICO šamponom koji je izabran po tipu kose i stanju vlasišta svakog klijenta.
Poseban specijalitet je PALANQUIN ROOM, posebna soba u kojoj možete imati individualan tretman i štediti vrijeme, jer možete uporedo raditi i frizerskei kozmetičke usluge. PALANQUIN ROOM je dizajnirana za žene i muškarce koji su u žurbi i žele privatnost prilikom farbanja i kozmetičkih usluga.
Ukoliko želite sami održavati svoju kosu kod kuće ili tražite pravu kremu za lice, Touch osoblje će Vam analizirati kosu i lice i izabrati Vam proizvode po vašoj potrebi. U ponudi je i širok izbor fenova i pegli koje su dizajnirali stručnjaci iz NASE, tako da su s 50% manje buke i ne oštećuju kosu…

Slogan je ljepota dostupna svima, a misija radost za svakog klijenta.
Osoblje FKC TOUCH je educirano na prestižnim europskim akademijama da bi bilo spremno usrećiti svoje klijente i ponuditi im vrhunsku uslugu.

Lokacija u centru

Galerija slika