Shopping Centar ALTA u Sarajevu, 1 sprat do Vapiano restorana je mjesto gdje se nalazi prva bh. prodavnica ovog poznatog njemačkog i svjetskog branda.

Birkenstock radnja je mjesto u kojem ćemo kupovinom jednog od velikog broja modela za djecu i odrasle sve outdoor aktivnosti sa lakoćom i uživanjem pretvoriti u najsretnije dane, posebno za naša stopala i noge, ali također i dane provedene u kućnoj atmosferi sa našim najdražim obzirom da su Birkenstock papuče namjenjene kako outdoor upotrebi tako i nošenju u kući i zatvorenom prostoru.

Anatomski oblikovana podloga svake Birkenstock papuče uz koristenje pluta i prirodnih materijala daju maksimalan komfor za naša stopala, a veliki broj sati provedenih na nogama nepredstavljaju izazov niti za nas niti za same Birkenstock papuče. Također, oblik i tehnologija koji su primjenjeni na samim papučama i cipelama branda Birkenstock, Papillon i Birkis nisu samo dobri za noge i stopala, oni su dobri i za čitavo tijelo dozvoljavajući čitavom tijelu da se osjeća bolje i zdravije, a da ne spominjemo koliko je zdravo hodanje pozitivno za čitav organizam te preporučeno od svih vodećih medicinskih stručnjaka. Širok portfolio dječjih, ženskih i muških papuča i cipela su garant da ce i najprobirljiviji naći model koji će ima odgovarati ne samo po udobnosti i komfortu, nego i vizuelno.

Svi oni koji se žele danas osjećati dobro, a misle i na sutra i budućnost sebe i svog zdravlja sigurno će izabrati neki od Birkenstock modela koji se ekskluzivno proizvode u Njemačkoj po svim eko standardima uz upotrebu isključivo prirodnih materijala.

Lokacija u centru

Galerija slika