Poslovati u današnjim uvjetima vrlo brzih tržišnih transformacija uz doslovno trenutnu dostupnost informacija o svim prisutnim proizvodima, a u regulativno-administrativnom okruženju koje je za poduzetnika negostoljubivo i nepoticajno – samo po sebi je teško. Ako se tome pridoda kronično loša platežna moć kupca, uz nesmanjenu razinu zahtjevnosti, čak naprotiv, uz želju da što optimalnije zadovolji svoju potrebu – onda poslovanje iziskuje jedan sustavan i inovativan pristup.

Brand RETRO, ne samo da se uspješno prilagodio navedenim tržišnim uvjetima, nego se na vrlo zasićenom i otvorenom tržištu sve više profilira kao lider u domeni svoje djelatnosti. RETRO trenutno na tržištu Bosne i Hercegovine paralelno razvija dva koncepta, a to su Retro Shoes i Retro Home.

Retro Home, dekorativni-darovni asortiman, namijenjen je kako domaćinstvima tako i svim onim poslovnim partnerima koji imaju potrebu i interes da svoju ponudu unaprijede ili kvalitetnije prezentiraju tako što će na jedan kreativan način inkorporirati artikle Retro Home u svoj koncept te time stvoriti pozitivan sinergijski efekt. Maloprodajni lanac broji 7 poslovnica i ubrzano se radi na daljnjem širenju. Ovaj koncept je izvrsno prihvaćen, i vec je u fazi izlaska na trzista sujednih zemalja. Osim osnaživanja vlastite maloprodaje, vrlo ozbiljno se radi i na veleprodajnom plasmanu te u tom smijeru se profilira posebna ponuda.
Klijentima se nudi vrlo konkurentan proizvod na bazi posebnog dizajna, kvalitete i razumne cijene.

Lokacija u centru

Galerija slika