Misija
“Odijevati ljude u skladu s njihovim načinom života i budžetom i učiniti da se dobro osjećaju vjerujući da “Svako zaslužuje da se dobro odijeva”.

Pregled kompanije
Osnovan 1985. godine u Francuskoj, brend LC Waikiki otkupio je sadašnji LC Waikiki Mağazacılık 1997 godine. Budući da je uzor mnogim brendovima svojim kolekcijama i maloprodajnom percepcijom i centar pristupačne mode, LC Waikiki je 17 godina zadržao svoj stalni porast kao Turski brend pod okriljem LC Waikiki Mağazacılık.

Danas, LC Waikiki Mağazacılık, Turska vodeća kompanija među maloprodajnim lancima, pruža usluge milionima ljudi sa oko 500 LC Waikiki trgovina u 141 gradu i 23 države svijeta. LC Waikiki održava svoju poziciju tržišnog lidera u turskom izvještajnom indeksu potrošnje gotove odjeće, izrađenom i objavljenom od strane KMP polugodišnjeg izvještaja od ljeta 2004. godine.

Cilj je ući među top tri pozicije u Europi…
LC Waikiki Mağazacılık, koji je započeo sa svojim međunarodnim investicijama 2009. godine, svoju prvu trgovinu otvorio je u Rumuniji. Sa svoje 104 trgovine u 22 države uključujući Albaniju, Armeniju, Azerbejdžan, Bjelorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Egipat, Gruziju, Irak, Iran, Kazakistan, Kosovo, Kirgistan, Makedoniju, Maroko, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Siriju, Saudijsku Arabiju, Ukrainu, Ujedinjene Arapske Emirate, LC Waikiki Mağazacılık planira povećati broj međunarodnih trgovina do 200 do kraja 2015 godine. S ciljem brzog širenja na međunarodnom tržištu od 2009. godine, LC Waikiki Mağazacılık posluje s vizijom o postanku jedne od tri najuspješnije trgovine u Europi do 2023. godine.

Lokacija u centru

Galerija slika