ALTA Shopping Centar Vas daruje!

Alta Shopping Centar je već desetu godinu pravo mjesto za sve koji vole modu ili opuštanje u središtu Sarajeva. Tokom godine, Alta često daruje svoje posjetitelje, pripremajući za njih originalna i zabavna takmičenja. Ovog ljeta je stiglo novo iznenađenje! Prolaz od zastavica u bojama ljubavi, sunca i Alta Shopping Centra.

Prolaz je dobio ime Alta Summer Point. Sasvim logično jer baš ispred Alte je tačka pravog ljeta; onog koje donosi radost, čak i u ovom izazovnom vremenu.

"Ova godina sve nas je neugodno iznenadila. Posvuda se osjeti zrno straha i neizvjesnosti. Ali baš zato, nešto radosti nam je potrebno više nego ikada. I u mjesecima kada naš Centar nije radio, ostali smo u stalnoj komunikaciji s našim kupcima, hrabreći ih i razgovarajući s njima putem Altinih profila na društvenim mrežama. Sada im želimo darovati nešto posebno i lijepo, a to je Alta Summer Point. Mjesto koje će obradovati mnoge, a najviše one koji postanu dobitnici vrijednih poklona", poručili su iz Alta Shopping Centra. 

Pokloni će otići u ruke autora tri najljepše  fotografije snimljene na pravom mjestu, u prolazu Alta Summer Point. 

Da bi se učestvovalo u takmičenju, potrebno je fotografisati se u prolazu Alta Summer Point, objaviti tu fotografiju na Instagramu ili Facebooku, tagovati Alta Shopping Centar i dodati #AltasummerPoint #sharesummerPoint #napravommjestu.

Za kraj, otkrivamo ono najslađe. Sjajni pokloni koje možete dobiti su: Xiaomi električni romobil Mi Electric M365, Samsung A40 i Sony bežične slušalice.

Ovo foto takmičenje traje do 20. 8. 2020. Koje su to najljepše fotografije, procijenit će oštro oko uposlenika Alta Shopping Centra. 

Dođite, fotkajte se, dobro se zabavite i budite pobjednici. Sve je moguće na pravom mjestu.