Alta slavi 11. rođendan

Alta Shopping Centar ovog decembra slavi svoj 11. rođendan i tim povodom je tokom cijelog mjeseca pripremila odličnu zabavu za svoje posjetioce. U periodu od 17. do 19. decembra, svi koji dođu u centar uživat će u odličnom provodu, zabavi, a čekaju ih i vrijedne nagrade.

Za 11 veličanstvenih godina, Alta je pripremila različite zabavne sadržaje za sve članove porodice, pa će tako svi prisutni imati priliku da se zabave uz DJ-a, zaslade uz najukusnije rođendanske slastice, iskoriste odlične popuste i osvoje brojne poklone. 

 

Proslavu 11. rođendana Alta Shopping Centra će obilježiti i nagradna igra ”Praznici dolaze nagrade i popuste donose!”, a svi koji u periodu od 4. do 19. decembra obave kupovinu u iznosu od 30 KM ili više u trgovinama u centru mogu učestvovati i osvojiti jednu od 11 vrijednih nagrada. Najsretniji će osvojiti Samsung S21, iphone12, MI scooter, Galaxy watch, zimovanje na bh. planinskim ljepoticama Bjelašnici, Vlašiću i Jahorini, te druge nagrade. Izvlačenje dobitnika zakazano je za 20. decembar. 

 

Rođendanska zabava u Alti je već počela, a kupovina je upravo postala još bolja jer vas čekaju odlični popusti u trgovinama i mnoštvo drugih iznenađenja na društvenim mrežama centra.