Bingo Plus

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

08:00-22:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: -1

Pronađi na mapi

Kontakt

033/256-850

E-mail

Bingo d.o.o. Tuzla postoji od 1993. godine i od tada do danas postigao je veliki uspjeh u svojoj primarnoj djelatnosti- trgovini. Sa svojih 197 poslovnica širom BiH, i više od 7600 uposlenih, Bingo je najveći maloprodajni  lanac u BiH.   Sve je počelo u Tuzli, prije 24 godine otvaranjem jednog malog supermarketa. Postepenim širenjem naše maloprodajne mreže, otvaramo objekte i u drugim općinama Tuzlanskog kantona ( Živinice, Kalesija, Lukavac, Gračanica..). U periodu 1993 - 2005 otvorili smo jedanaest objekata, u 2006. godini otvaramo četiri nova objekta, izlazimo tada iz Tuzlanskog Kantona i otvaramo u Brčko Distriktu (TC Brčko) i Posavkom Kantonu (TC Orašje). Nastavljamo širenje sve većim intenzitetom te u narednim godinama dostižemo nevjerovatnih 100 poslovnica. 

2007. otvaramo trinaest  novih objekata , nakon čega u prosjeku otvaramo između 10 i 15 objekata godišnje. Najveću ekspanziju postižemo 2013. godine kada smo našu mrežu maloprodajnih objekata proširili za 20 novih poslovnica, te 2014. kada smo akvizirali francuski trgovački lanac Intermarche (Interex).

U našoj grupaciji imamo 11 fabrika i 9 kompanija drugih djelatnosti. Osim  trgovinom, u sklopu naše grupacije imamo i nekoliko drugih djelatnosti i industrija  (proizvodnja flipsa, čipsa i drugih grickalica, proizvodnja konzumnih jaja, tekstilna industrija, proizvodnja i korištenje obnovljivih izvora energije, proizvodnja papirne konfekcije itd. ).

Ohrabreni povjerenjem kupaca i pozitivnim iskustvom u drugim gradovima, danas gotovo da nema grada u BiH u kojem nema Binga. Mnogo smo unaprijedili i naše poslovanje u ugostiteljstvu, jer u svakom našem većem centru imamo restoran sa bogatim sadržajem, po najpovoljnijim cijenama u BiH. Nismo zaboravili ni najmlađe, te u sklopu svakog restorana obavezno postavljamo i igraonice visoke kvalitete i sigurnosti.

Također učestvujemo u različitim društveno-odgovornim projektima te pomažemo lokalnoj zajednici i marginaliziranim slojevima društva.

Trudimo se da udovoljimo svim potrebama naših vjernih kupaca i da u ovim teškim vremenima i uz prisustvo nelojalne konkurencije, zadržimo titulu kralja dobrih cijena.

Bingo je kompanija, grupacija, koja je počela od jedne male trgovine, uz jedan kvalitetan i strpljiv rad uz mnogo truda i odricanja izrastao u respektabilnog ali i regionalnog partnera za sve koji rade u ovoj branši.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

08:00-22:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: -1

Pronađi na mapi

Kontakt

033/256-850

E-mail