Digital City Store

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 0

Pronađi na mapi

Kontakt

062 600 530

E-mail

Digital City je jedna od vodećih kompanija koja se bavi uvozom, distribucijom i prodajom mobilnih telefona, kao i opreme za mobilne telefone. Svojim kupcima obezbjeđuje, trenutno, najtraženije modele mobilnih telefona u skladu sa svjetskim standardima. 

Za sve ljubitelje MI proizvoda Digital City je otvorio poslovnicu gdje možete pronaći široki asortiman Xiaomi proizvoda. U prizemlju Alta shopping centra se nalazi poslovnica DC Store koja nudi MI proizvode. Xiaomi brend sa podbrendovima je u prvom i drugom kvartalu ove godine, po prvi put u historiji postao broj jedan na europskom tržištu. DC Store je pojačao prisutnost Xiaomi brenda u glavnom gradu BiH, čineći na taj način dostupnost Xiaomi proizvoda još lakšim za svoje krajnje korisnike.

Xiaomi u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda koji će učiniti život jednostavnijim I lakšim. U DC Store poslovnici možete pronaći pametno kuhalo, pametni usisivač, pametni sat, kao i širok asortiman mobilnih uređaja.
Kupovinu možete obaviti u poslovnicu, ali i na webshopu, kao i naručiti putem pošte, jer dostavu vršimo na teritorij čitave Bosne I Hercegovine. Široki asortiman Xiaomi eco sistem proizvoda, Xiaomi mobilnih uređaja, smart home dodataka uz sebe imaju garanciju od godinu dana, ali I mogućnost plaćanja na rate.

Asortiman DC Store mozete pronaći i na webshopu www.dcstore.ba i na Instagram profilu dcstore.ba.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 0

Pronađi na mapi

Kontakt

062 600 530

E-mail