Inoma Concept Store

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 0

Pronađi na mapi

Kontakt

033/932-935

E-mail

Inoma Concept store donosi nešto popuno novo u prepoznatljivom i jedinstvenom Inoma duhu. U predivnom ambijentu čeka Vas širok asortiman luksuznih satova i nakita, visoko selektivnih parfema, preparativne i dekorativne kozmetike. Uz pomoć edukovanog i ljubaznog osoblja, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe ili za Vama drage osobe. Sa svojim bogatim portfoliom, Inoma Concept Store postat će Vaše mjesto susreta, opuštanja i uživanja u kupovini, mjesto kojemu ćete se iznova vraćati!  

Samo u Inoma Concept Store-u ćete pronaći unikatni Freywille nakit koji uistinu podiže granice estetike i izrade. Ručno je rađen u Beču i stvoren za istinske ljubitelje umjetnosti i ljepote. Svaki detalj je pažljivo osmišljen i urađen, dizajniran tako da oduševljava, a duga tradicija garantuje kvalitet nakita u kojem ćete uživati godinama.

Inoma Concept Store je prva i jedina autorizovana radnja u kojoj možete pronaći niche parfeme jedinstvene po svojoj izradi, sastavu, distribuciji i izražaju. Vrlo su limitirani u svojoj proizvodnji i namijenjeni užem krugu ljudi koji žele nešto zaista unikatno i visokokvalitetno. Probajte Amouage, By Kilian, Clive Christian i mnoge druge te dopustite da Vas uvedemo u čarobni svijet niche parfema. 

Pored visokoselektivne ponude naočala, samo u Inoma Concept Store-u ćete pronaći brendove kao što su luksuzna Bottega Veneta, ručno izrađena u Italiji i Japanu od najkvalitetnijih materijala, te kultni Persol, koji je sa svojim svevremenskim modelima nezaobilazan za sve ljubitelje sunčanih naočala. 

Bering satovi će Vas oduševiti svojim minimalističkim dizajnom i vrhunskom kvalitetom, a samo kod nas imate priliku da se upoznate sa vrhunskim asortimanom Sisley Paris preparativne i dekorativne fitokozmetike koja je posebno prilagođena svakom tipu i stanju kože, koja njeguje kožu i pruža potpunu ugodu a ujedno prati i posljednje svjetske trendove. 

Inoma Concept Store se ponosi pružanjem usluge prilagođene svakom pojedinom kupcu, posjetite nas i uživajte u kupovini! 

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 0

Pronađi na mapi

Kontakt

033/932-935

E-mail