Promo

Super popusti za Dan žena

Nikad se ne mijenjaj zbog drugih. Uvijek vjeruj u sebe. Budi svoja! Alta te uvijek podržava u tvojoj autentičnosti. A povodom Dana žena iskoristi i popuste koje smo pripremili za tebe.

Alta SC Valentines Day

Super popusti za Dan zaljubljenih te čekaju u Alti. Pronađi ih sve i iskoristi priliku da kupiš sve što trebaš za Valentinovo. Na listi ispod pogledaj u kojim tgovinama su naaajveći popusti.

Na pravom mjestu sve za 10

Pravo na učešće imaju svi državljani Bosne i Hercegovine koji u Alta Shopping Center-u ostvare kupovinu u minimalnoj vrijednosti 50KM i više, tokom jednog kalendarskog dana.

Jesen nije hladna - ALTA daruje vrijeme vrućih shopping dana!

Alta shopping centar organizuje shopping dane 9. i 10. oktobra. Bit će to prilika za sve kupce u Alti da iskoriste super popuste i posebne pogodnosti, uz obavezno poštivanje epidemioloških mjera.

ALTA Shopping Centar Vas daruje!

Alta Shopping Centar je već desetu godinu pravo mjesto za sve koji vole modu ili opuštanje u središtu Sarajeva. Tokom godine, Alta često daruje svoje posjetitelje, pripremajući za njih originalna i zabavna takmičenja. Ovog ljeta je stiglo novo iznenađenje! Prolaz od zastavica u bojama ljubavi, sunca i Alta Shopping Centra.

Ponovo sa vama

Iako teško vrijeme još uvijek nije u potpunosti iza nas i borba se nastavlja, mi se trudimo da budemo pozitivni.

Magični prolaz u Alta Shopping Centru

Krajem prethodne godine smo za vas napravili Magični prolaz, a početkom ove godine neke od vas smo obradovali i super poklonima.