Dogo

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 1

Pronađi na mapi

Kontakt

+38761811661

E-mail

U svom asortimanu Dogo® nudi proizvode koji su jedinstveni sa svojim zabavnim dizajnom, a koji svojim vlasnicima omogućavaju slobodno izražavanje. Dogo® veganski i ručni proizvodi su:

  • Šik
  • Umjetnički
  • Nosivi dizajn

Dogo® okuplja grupu kreativaca ovisnih o dizajnu i boji koji su motivisani srećom i zadovoljstvom kupaca. Naša filozofija je pružiti našim klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz našeg asortimana svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja. 

U prodavnici Dogo Sarajevo možete pronaći više od 200 originalnih uzoraka, koji se redovno osvježavaju novim dizajnerskim uzorcima apliciranim na cipelama, torbicama i ruksacima. Ono što se ne mijenja je to da je svaki komad stvoren uvijek s osjećajem humora koji omogućava svom korisniku isticanja iz mnoštva. Podržan krilaticom "Personalize Your Life" inspirativni duh Dogo® dosegao je stotine hiljada ljudi širom svijeta. U prodavnici Dogo Sarajevo možete naći i bogatu ponudu iz Ogobongo programa šaljivih i luckastih čarapa, kapa, rukavica, plažnih peškira…

Budite dio Dogo® svečanog, ludog, radosnog, energičnog, posebnog i nevjerojatnog svijeta! 

Personalize Your Life!

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 1

Pronađi na mapi

Kontakt

+38761811661

E-mail