MojSan

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 2

Pronađi na mapi

Kontakt

033/590-555

E-mail

MojSan je regionalno poznata moderna industrija sistema za spavanje sa politikom kvaliteta izgrađenom u skladu sa najvećim europskim standardima u ovoj oblasti. Naša želja da budemo vrhunski i potezi koje smo poduzeli na tom polju su rezultirali činjenicom da je MojSan vodeći proizvođač iz sortimana za spavanje u Bosni i Hercegovini te jedan od glavnih dobavljača za opremanja poznatih hotela i hotelskih lanaca u BiH i regiji. U svojoj ponudi imamo trenutno najveći izbor madraca na tržištu, veliki izbor nadmadraca, jastuka, kreveta te kompletnog posteljnog programa. 

Savremeni studio madraca MojSan Shop Alta koji se nalazi u okviru istoimenog shopping centra je mjesto gdje je moguće se upoznati sa asortimanom naših proizvoda. Potražite stručne savjete naših MojSan prodajnih predstavnika i odaberite odgovarajući sistem za spavanje. U našem salonu madraca moguće je odabir olakšati uz pomoć visokosofisticiranog uređaja Xsensora. Zahvaljujući Xsensor tehnologiji od nekoliko ponuđenih modela madraca i jastuka izbor na osnovu softverskog mjerenja možete svesti na jedan koji Vam najviše odgovara.

MojSan Shop Alta je jedino mjesto u BiH gdje možete zahvaljujući visokoj tehnologiji doći do odgovora koji madrac da izaberete. 

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 2

Pronađi na mapi

Kontakt

033/590-555

E-mail