Foto Depil & Estetic Studio

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 2

Pronađi na mapi

Kontakt

033/932-777

E-mail

Foto Depil & Estetic studio osnovan je pod pokroviteljstvom Španskog lanca ljepote American Secrets iz Granade. Duga tradicija i usluge vrhunske kvalitete za fotodepilaciju i estetske tretmane lica i tijela uz pomoć najmodernije tehnologije evropskog proizvođača Miller Maimann pruža ovaj studio.

U svojoj osnovnoj djelatnosti ovaj studio za ljepotu bavi se pružanjem usluga fotodepilacije pulsirajućom svjetlosti IPL, fotopodmlađivanja, te kompletne njege lica i tijela. Kroz našu raznovrsnu aparaturu, provjerene protokole tretmana, te savjet našeg stručnog i educiranog osoblja, vrlo brzo ćete doći do očekivanih rezultata koje ste sami odabrali.

Na tržištu kao i u industriji ljepote njege lica i tijela, želimo se pozicionirati u savjesti naših klijenata kao društveno odgovoran studio ljepote koji pruža usluge koje su oličje kvaliteta, te da u njihovoj svijesti budemo prepoznati i pozicionirani kao sinonim za brzo, efikasno, kvalitetno, zadovoljavajuće, te prihvatljivo za njihov budžet.

Najprestižnije evropske kuće ljepote poput Marco Aldany i Germaine de Capuccini koriste aparaturu od istog proizvođača kao i mi. Nalazimo se u Alta Shoping centru na etaži 2. Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 2

Pronađi na mapi

Kontakt

033/932-777

E-mail