Svjetski dan autizma 2. april

Slide1

POVODOM SVJETSKOG DANA AUTIZMA: EDUS POZIVA JAVNOST NA AKCIJU "LIGHT IT UP BLUE"

Rezolucijom UN-a iz 2007. godine, 2.april/travanj je proglašen Svjetskim danom autizma. Autizam je jedan od najučestalijih razvojnih poremećaja koji se odražava se na sposobnost komunikacije i interakcije s okolinom, a karakterističan je po stereotipnom i ponavljajućem ponašanju. Zbog stigmatizacije i nedovoljne stručne podrške, mnoge osobe s autizmom i njihove porodice, u našoj zemlji i širom svijeta, trpe izolovanost i teško žive.

Read more: Svjetski dan autizma 2. april

Ilma Karahmet u nedjelju gostuje u AT Storeu

at ilmaAnđeoski glas i talenat pripadaju Ilmi Karahmet, djevočici koja nas je svojom pojavom i glasom ostavila bez daha. Djevojčici koja nas glasom hipnotizira.

AT Store je odlučio za najvjernije fanove organizirati druženje sa Ilmom Karahmet u Alta Shopping centru u Sarajevu u nedjelju, 9. marta, u 13:00 sati.

Ilma će se družiti sa fanovima i uz mini koncert ponovno rastopiti hiljade srca. Ovo je prilika da upoznate Ilmu, da uživate u pjesmama koje će vas raznježiti i događaj koji ne smijete propustiti.

Read more: Ilma Karahmet u nedjelju gostuje u AT Storeu

Djeda Mraz u dm prodavnicama!

ALTA NOVIDM prodavnice su i ove godine u svima dobro poznatom prazničnom duhu otvorile vrata svojim najmlađim i najdražim posjetiocima.

Vesela družina će dm prodavnicu u shopping centru Alta posjetiti 30.12.2013. od 18:00 do 20:00h.

Poznati lik dragog djedice će uveseljavati lica mališana koji će se potruditi da kod kuće ili u prodavnici izrade simpatične čestitke i pisma sa svojim željama.

Read more: Djeda Mraz u dm prodavnicama!

Radujem se praznicima!

novogodišnja objavaPod motom „Volim praznike u dm-u“ od 18.12. do 31.12.2013. za vas smo pripremili -35% na odabrane mirise i poklone uz kupovinu.

Uživajte i vi u mirisnoj čaroliji u svim dm prodavnicama od 18.12.2013. do 14.1.2014. uz 35% popusta na odabrane mirise. Također, od 18.12. do 31.12.2013. obradovat ćemo naše kupce ogrlicom Crystal Vision sa Swarovski kristalima u obliku srca koju poklanjamo za kupovinu u vrijednosti od 50 KM i više.

Read more: Radujem se praznicima!

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17